WIJKEN & ACTIVITEITEN

Even voorstellen

Uitleg aanmelden

Kerstrun Ouder & Kind 22-11-2017

Woensdag 13 december Kerstrun voor Ouder&Kind

Op woensdag 13 december organiseert de Toppie sportcoach Hooge Nesse voor de 2e keer een leuke en gezellige Kerstrun voor ouder/verzorger samen met kind. Er zijn op de dag 3 afstanden mogelijk: 400m, 800m en 1200m. Op de dag zelf mag je kiezen voor welke afstand je gaat. Het maakt niet uit hoe je de route aflegt; rennend, huppelend, lopend, hinkelend, zolang je maar samen plezier hebt! Kom samen met papa/mama, opa/oma, oom/tante en/of verzorger en ren samen!

 

We gaan voor een leuke kerstsfeer vandaar dat de run aan het einde van de dag is. Volg de fakkels om de route af te leggen. Daarnaast is er de mogelijkheid om een kopje erwtensoep te nuttigen en een kopje warme chocolademelk of koffie. Extra sfeer en gezelligheid!

Kom verkleed! Want we reiken een prijs uit voor de origineelste en gaafste kerstoutfit! Wie gaat de prijs in ontvangst nemen?

 

Inschrijven kan via www.toppiecoach.nl, deelname is gratis! Meer informatie via facebook.com/hoogenesse. Alleen het kind dient aangemeld te worden. We gaan er vanuit dat er 1 volwassene meeloopt.

 

Vanaf 16.45 uur is het mogelijk om je op de dag aan te melden.
Om 17.30 uur zal de start zijn bij het Spartelbadje (Lindtsedijk 223 Zwijndrecht).

 

Vooraf aan de kerstrun kunnen er wat spelletjes worden gedaan. De IVN schoolgidsen van 't Weetpunt zijn aanwezig om een leuke knutselactiviteit te doen met de kids!

PS. na de run ligt er een mooie medaille op je te wachten!!